До уваги тих, хто виїжджає до країн ЄС

Детальніше

ЄС надалі підтримує безперебійну діяльність Держмитслужби України в умовах війни

Вівторок, 27 Червня, 2023

Публікації

У рамках проєкту «Підтримка ЄС у зміцненні інтегрованого управління кордонами в Україні – Стійкість», що фінансується Європейським Союзом та впроваджується Міжнародним центром розвитку міграційної політики, надано підтримку у проведенні технічного обслуговування 15 дизель-генераторів промислового типу, які були закуплені та передані Центром для потреб Державної митної служби України у 2022 році.

Дані дизельні генератори  розташовані та функціонують в 11 регіонах України, забезпечуючи цілодобове електропостачання та відповідні умови для безперебійної роботи персоналу Державної митної служби України та її інформаційних систем у зонах діяльності 12-ти регіональних митниць і митних постів, в тому числі в автомобільних пунктах пропуску на кордоні України з ЄС.

Надання підтримки у своєчасному технічному обслуговуванні електрогенеруючого обладнання гарантуватиме його подальше надійне і безпечне використання та збереження гарантійних зобов’язань, що в свою чергу є важливим для забезпечення безперебійної роботи з пропуску експортних та імпортних потоків через кордон та сприяння розвитку української економіки.

 

Довідкова інформація: Проєкт «Підтримка ЄС у зміцненні інтегрованого управління кордонами в Україні – Стійкість (EU4IBM-Стійкість)» фінансується Європейським Союзом та впроваджується Міжнародним центром розвитку міграційної політики (ICMPD). Метою проєкту є підвищення стійкості українських відомств, що працюють на кордоні, у воєнний час, а також підтримка подальших реформ, спрямованих на наближення системи управління кордонами України до стандартів ЄС відповідно до Стратегії інтегрованого управління кордонами України. Проєкт триває з грудня 2022 року до травня 2024 року.

Долучайтеся та поширюйте інформацію про нас

Команда IBM складається з професійних працівників та експертів у своїй галузі, які щоденно прикладають максимальну кількість зусиль, для розвитку проєкту, який сприятиме визначенню та допомагатиме усуненню прогалин у впровадженні національних реформ, які наближають українську систему управління кордонами до стандартів та передової практики інтегрованого управління кордонами. Підтримай нас, поділись офіційною сторінкою у соціальних мережах. Дякуємо.

З'явились питання?

Напишіть нам