До уваги тих, хто виїжджає до країн ЄС

Детальніше

EU4IBM підтримує Державну митну службу України у її зусиллях щодо запобігання корупції

Середа, 5 Жовтня, 2022

Публікації

5 жовтня 2022 року в Києві співробітники Держмитслужби пройшли онлайн-тренінг «Корпоративне шахрайство: запобігання, виявлення та протидія» за підтримки проекту ЄС «Підтримка ЄС у зміцненні інтегрованого управління кордонами в Україні».

Навчання було проведено Академією PwC (PricewaterhouseCoopers) для експертів центрального та регіонального рівнів Держмитслужби. Основними темами стали:

Навчання було реалізовано в рамках загальної діяльності проекту з удосконалення систем і процесів управління активами та бюджетом, внутрішнього аудиту та управління якістю всередині та між зацікавленими суб’єктами інтегрованого управління кордонами, включаючи вдосконалення систем внутрішнього аудиту, контролю та управління якістю та підзвітності. Тренінг, зокрема, був спрямований на нещодавно створений Департамент внутрішнього аудиту Держмитслужби та ставив за мету розбудову спроможності його співробітників, підвищення їхньої професійної компетентності у процедурах внутрішнього аудиту та сприяння виконанню повсякденних обов’язків у найбільш компетентний спосіб.

На завершення цього короткого навчального курсу, який отримав дуже позитивні відгуки, було проведено онлайн-тестування за тематичними компонентами, а успішні учасники отримали сертифікати Академії PwC.

Долучайтеся та поширюйте інформацію про нас

Команда IBM складається з професійних працівників та експертів у своїй галузі, які щоденно прикладають максимальну кількість зусиль, для розвитку проєкту, який сприятиме визначенню та допомагатиме усуненню прогалин у впровадженні національних реформ, які наближають українську систему управління кордонами до стандартів та передової практики інтегрованого управління кордонами. Підтримай нас, поділись офіційною сторінкою у соціальних мережах. Дякуємо.

З'явились питання?

Напишіть нам