До уваги тих, хто виїжджає до країн ЄС

Детальніше

ЄС посилює спроможності внутрішнього аудиту Державної митної служби України

Понеділок, 3 Січня, 2022

Публікації

З 14 по 17 грудня проєкт EU4IBM, що впроваджується Міжнародним центром з розвитку міграційної політики (ICMPD), на базі Інституту внутрішніх аудиторів України провів навчання для представників управління внутрішнього аудиту Державної митної служби України.

7 представників нещодавно укомплектованого управління Держмитслужби мали нагоду ознайомитися з широким колом профільних питань та особливостями впровадження міжнародних стандартів професійної практики внутрішнього аудиту, ризик-орієнтованого планування та безпосереднього проведення внутрішнього аудиту. Це був перший захід із серії запланованих згідно розробленої міжнародними та національними експертами програми з розбудови спроможності.

Подальше навчання фокусуватиметься на впровадженні європейського досвіду та практик, а також поглиблення навчання з пройдених тематик зважаючи на потреби та особливості внутрішнього аудиту в Державній митній службі України.

Долучайтеся та поширюйте інформацію про нас

Команда IBM складається з професійних працівників та експертів у своїй галузі, які щоденно прикладають максимальну кількість зусиль, для розвитку проєкту, який сприятиме визначенню та допомагатиме усуненню прогалин у впровадженні національних реформ, які наближають українську систему управління кордонами до стандартів та передової практики інтегрованого управління кордонами. Підтримай нас, поділись офіційною сторінкою у соціальних мережах. Дякуємо.

З'явились питання?

Напишіть нам